Om oss

NaturaMed Pharma

NaturaMed Pharma lanserer kosttilskuddet OmegaMed Extra

Vi er stolte over å lansere kosttilskuddet OmegaMed Extra, som er utviklet og basert på år med kunnskap og tilbakemeldinger fra våre gode kunder. Undersøkelser vi har foretatt gir ofte det samme svaret; «Jeg ønsker et kvalitetsprodukt til en gunstig pris. Det skal være norskprodusert. Kapslene skal være lette å svelge og forpakningen bør være praktisk».

For deg som ønsker topp kvalitet til lav pris

Norskproduserte OmegaMed EXTRA er et helt nytt solid Omega-3 tilskudd som inneholder frisk og sunn Omega-3, samt solskinnsvitaminet D og antioksidanten Vitamin-E. Kosttilskuddet egner seg for absolutt alle, kvinner og menn i alle aldre, barn og unge. Omega-3 kapsler skal spises hver eneste dag. Hver kapsel er på 500 mg, så den er lett å svelge, og den er tilnærmet lukt og smaksfri.

Nyheten OmegaMed Extra er utviklet spesielt for at du skal få et solid Omega-3 tilskudd i topp kvalitet til en svært gunstig fast lavpris. Du får hele 300 delikate, friske kapsler for 5 måneders forbruk, levert hjem til deg for kun kr 445 + porto. Det betyr at du nå kan sikre deg ditt daglige inntak av Omega-3, samt vitamin D og E for kun kr 89,- per måned. Vi kjenner ikke til noen som klarer å levere billigere.

Godt for hjertet, hjernen, synet og immunforsvaret

Alle som er opptatt av en god helse vet at Omega-3 og vitamin D er viktige næringsstoffer. Det er sunt, og helsemyndighetene anbefaler alle å spise Omega-3 og vitamin D hver dag, fordi det blant annet er godt for hjertet, hjernen og synet ditt! Les mer om Omega-3 og vitamin D her. 

NaturaMed Pharma  - investering i en bedre hverdag

NaturaMed Pharma - for deg som ønsker mer ut av livet, Det har vært vårt slagord i 26 år. I over et kvart århundre har vi levert norskprodusert kosttilskudd av høyeste kvalitet til den norske befolkningen.
Vi i NaturaMed Pharma AS setter stor pris på våre kunder. Vårt mål er å gi deg lave priser, god kvalitet og ha et bredt sortiment som du får levert rett hjem i postkassen – enkelt, effektivt og uten fordyrende mellomledd. Vi tror at bruk av kosttilskudd og naturprodukter som supplement til en sunn livsstil, kan gi økt livskvalitet og færre hverdagsplager. Et kjøp hos oss skal derfor være en investering i en bedre hverdag for deg og dine. Når du handler hos NaturaMed Pharma, velger du en ledende kosttilskuddsaktør med solid erfaring og stor kunnskap. Hos oss får du rene og sunne produkter du kan stole på!

Du får mange fordeler ved å abonnere

Det viser seg at de som abonnerer på kosttilskudd, husker å spise det oftere enn de som kjøper det i butikken. Et abonnement sikrer deg nemlig et jevnt daglig inntak, og du slipper opphold som kommer av at du glemmer å kjøpe nytt. NaturaMed Pharma er en av Nordens største leverandører av Omega-3 kosttilskudd, og vi tilbyr fleksible leveranser. Dersom du ønsker en ekstra levering eller en utsettelse på neste pakke tar du kontakt med kundesenteret vårt på telefon 32 21 60 00. Der møter du dyktige medarbeidere som setter deg først. Du er sikret den gunstige faste lave prisen, så lenge du fortsetter å abonnere på OmegaMed Extra.

Vi tror på kosttilskudd

Vi tror at et bevisst bruk av alternative naturprodukter og kosttilskudd, kombinert med en sunn livsstil, kan gi økt livskvalitet og færre hverdagsplager. Svært mye av maten vi spiser i dag inneholder bearbeidede råvarer, og næringsverdien kan i mange tilfeller være sterkt forringet. De fleste av oss er ikke flinke nok til å spise næringsrik mat som fisk, frukt og grønt til daglig, og vi går derfor glipp av essensielle fettsyrer, vitaminer og antioksidanter. Derfor tilbyr vi ulike kosttilskudd, som adresserer mange av dagens helsemessige forhold.

Når du velger kosttilskudd fra NaturaMed Pharma, vet du at alle produktene er laget av de fineste, reneste og mest naturlige ingredienser. Vi tilbyr et bredt utvalg av egeneide merkevarer, hvorav størsteparten produseres i Norge. Produktene er av internasjonal standard, og topp kvalitet. På www.naturamed-pharma.no finner du de aller fleste produktene våre.

Kontaktinformasjon

NaturaMed Pharma AS
Vinkelveien 2
Postboks 1513
3007 Drammen

Kundeservice

Kundetelefon: 32 21 60 00
www.naturamed-pharma.no

Våre åpningstider er mandag til torsdag kl 0800-1600 og fredag kl 0900-1600.