Fri frakt på alle forsendelser
Utviklet og produsert i Norge
Vi leverer hjem til deg

Jeg er skikkelig dårlig på å spise nok fisk, men jeg vet hvor viktig både omega-3 og D- og E-vitamin er for meg. Når jeg kan få alt dette i en og samme kapsel, så er det helt strålende!

Tonje Svensøy

Jeg jobbet i mange år som bilmekaniker, og på den tiden medførte det ofte å ligge i ukomfortable stillinger på kalde harde gulv. Etter hvert fikk jeg plager i både ledd og muskulatur, og måtte til slutt gi opp jobben. Men så kom jeg over en annonse for et Omega-3 produkt fra NaturaMed Pharma, og tenkte at det var vel verdt et forsøk. Det er jeg glad for i dag! Det gikk bare en ganske kort stund før jeg følte meg både bedre og mer smidig, og i dag er leddene mine så medgjørlige at jeg både kan mekke litt og holde på med ting som interesserer meg, og det føles utrolig godt! Jeg anbefaler OmegaMed Extra med D- og E-vitamin på det varmeste!

Tore Therkelsen

OmegaMed Extra med vitamin D og E gjør godt for kroppen og holder immunforsvaret på topp. Jeg føler meg rett og slett «skranten» uten. Jeg har stor tillitt til NaturaMed Pharma. De som jobber der er alltid så hyggelige!

Leif Martinsen

Jeg slet såpass med kostholdet at jeg tok kontakt med en ernæringsfysiolog. Der ble jeg anbefalt å styrke kostholdet med blant annet Omega-3, og valget falt på OmegaMed Extra fra NaturaMed Pharma. Det har jeg brukt over lengre tid nå, og jeg er veldig fornøyd. Grunnen til at jeg valgte OmegaMed Extra er at den er norskprodusert, og at den inneholder både D- og E-vitamin i tillegg til Omega-3 olje av høy kvalitet.

May-Wenche Ødven