Tenk at to små kapsler kan gjøre så stor forskjell

Derfor er Omega-3 best for hjerte, hjernen og synet

Mange nordmenn spiser for lite fisk. Det kan ha negative konsekvenser for helsen. Å bruke Omega-3 som kosttilskudd kan hjelpe deg med å få i deg den anbefalte dosen av de svært essensielle fettsyrene, DHA og EPA, og dermed opprettholde hjerte, hjernen og synets normalfunksjon*.

OmegaMed Extra® tilbyr nå produktet gratis* i hele 30 dager slik at du kan leve sunnere og enkelt få i deg noen av de aller viktigste nærings- og virkestoffer tilgjengelig fra naturen.

Hvorfor velge OmegaMed Extra D+E?

  • Små kapsler med stor kraft som er lette å svelge uten fiskesmak.
  • Norskutviklet og produsert i Norge etter strenge krav.
  • Spesialutviklet Omega-3 som effektivt hjelper å øke Omega-3 innholdet i kroppen.
  • Du sikrer deg ditt daglige inntak av Omega-3, samt vitamin D+E.
  • Du får 30 dagers gratis* forbruk av OmegaMed Extra D+E.
  • Fraktes enkelt rett hjem til din postkasse.

INVITASJON

Prøv OmegaMed Extra GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg vil prøve OmegaMed Extra GRATIS* i 30 dager!

*% av referanseverdi DHA og EPA 250 mg *% referanseverdi vitamin-D 10 μg *% av referanseverdi vitamin-e 8 mg for kvinner og 10 mg for menn

*Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet (EFSA)

Disclaimer: Personene som er nevnt på denne siden er ekte kunder som selv bruker produktene og uttrykker sin egen mening om deres effekt i anmeldelsene. Resultatene kan variere fra person til person. Dette nettstedet er kun til informasjonsformål og erstatter på ingen måte en personlig konsultasjon, undersøkelse eller diagnose av en lisensiert lege. Innholdet på dette nettstedet er ikke for selvdiagnose. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom.