Tenk at to små kapsler kan gjøre så stor forskjell

Derfor er Omega-3 best for hjerte, hjernen og synet

Mange nordmenn spiser for lite fisk. Det kan føre til negative konsekvenser for helsen. Å bruke Omega-3 som kosttilskudd kan hjelpe deg med å få i deg den anbefalte dosen av de svært essensielle fettsyrene, DHA og EPA, og dermed opprettholde hjerte, hjernen og synets normalfunksjon*.

OmegaMed Extra® tilbyr nå produktet gratis* i hele 30 dager slik at du kan leve sunnere og enkelt få i deg noen av de aller viktigste nærings- og virkestoffer tilgjengelig fra naturen.

Tenk at to små kapsler kan gjøre så stor forskjell

1. EPA og DHA* for synet

DHA er en av komponentene i øyets netthinne. I øynene finnes et annet viktig stoff som heter rhodopsin som sender signaler til hjernen.

Fordi de slangelignende DHA-fettsyrene kan flytte på seg, hjelper de rhodopsin med å bevege seg raskt så det kan være klart til å ta imot nye lyssignaler.

2. EPA og DHA* for hjernen

Mellom hjernecellene går det millioner av beskjeder hvert eneste sekund, og de bøyelige DHA-fettsyrene* hjelper hjernecellene til å jobbe lynraskt.

Omega 3- fettsyrer er viktige for hjernens struktur og funksjon, og det er vesentlig at inntaket av disse fettsyrene er tilstrekkelig og balansert.

3. EPA og DHA* for hjertet

EPA og DHA omega-3-fettsyrer er strukturelle komponenter i cellene i hjertet ditt, og vi lærer fortsatt om alle de gode helsemessige effektene de har på hjertet.

Som en del av en sunn livsstil kan omega-3-fettsyrer være med på å bidra til sunne triglyseridnivåer i blodet.

May-Wenche tok tak etter lengere tid med dårlig syn

May-Wenche Ødven slet lenge med å tilpasse sitt eget kosthold og hadde vansker med å få i seg variert kost som dekket mye av kroppens behov i løpet av en hektisk hverdag hvor henne til slutt så seg nødt til å konsultere en ernæringsfysiolog. 

– Jeg slet såpass med kostholdet at jeg merket forskjell på øyehelsen, til slutt måtte jeg bare ta kontakt. Der ble jeg blant annet anbefalt å styrke kostholdet med blant annet Omega-3, sier May Wenche.    

Omega-3 er det som kalles en essensiell fettsyre og er nødvendig for at kroppen skal fungere normalt. Vanligvis blir behovet dekket gjennom normal- og variert kost, men ettersom det ikke alle er like glad i fet fisk kan det være nødvendig med tilskudd.

– Nå har jeg tatt Omega-3 tilskudd to ganger daglig og jeg er veldig fornøyd. Føler at jeg har fått positiviteten tilbake i hverdagen og ting er ikke nødvendigvis like tungt som før, ler May-Wenche.   

Når det gjelder favoritt Omega-3 er May-Wenche tydelig på at hun ikke ville valgt noe annet enn det som er produsert i Norge, og gjerne også bærekraftig.

– For meg er det utrolig viktig med tanke på kvalitet og reisevei at produktet er produsert og fraktet i Norge. En annen faktor er at produktet må være bærekraftig slik at jeg kan spise kapslene med god samvittighet og være sikker på at det ikke stammer fra overfiske, avslutter May-Wenche.  

Den norske løsningen med dokumentert effekt

OmegaMed Extra® er et velutviklet og velprøvd kosttilskudd som inneholder Omega-3 som er bra for hjerte, hjerne og syn. Produsert i Norge via bærekraftig fiske utvikler Pharmatech i Fredrikstad eksepsjonelle produkter med deg og dem du er glad i tankene. I tillegg inneholder produktet vitamin D og E som bidrar til opprettholde immunforsvarets normalfunksjon*. Fiskeolje kan ha en positiv effekt på synet, ledd- og muskler hvor vitamin D har god effekt på immunforsvaret- og skjelettet samt kroppens generelle normal funksjon*. Gjør som tusenvis av nordmenn og prøv selv gratis*.

Slik fikk Leif Martinsen immunforsvaret tilbake

Leif har slitt i mange år med dårlig immunforsvar. Til slutt hadde han fått nok. 

– Etter gjentatte år med hva jeg oppfattet som dårlig immunforsvar ble jeg rett og slett lei. Flere ganger i året følte jeg meg dårlig noe som gikk utover hverdagen og oppfølging av barnebarn, sier Leif.  

I følge EUs forskningsråd har Omega-3 betydning for hjerte, hjerne og syn. Men de har også slått fast at Vitamin D har en positiv effekt på immunforsvaret.  

– Etter 6 mnd. med OmegaMed Extra D+E inntak begynte jeg å merke distinkt forskjell på kropp og sjel*. Det var som om kroppen forstod at jeg trengte vitamin D, og ettersom jeg ikke maktet å spise fet fisk, rogn eller meieriprodukter flere ganger i uken ble kosttilskudd løsningen for meg, sier Leif.  

Omega-3 kan man få i seg ved å spise flere produkter, som for.eks chia frø, valnøtter eller økologisk kjøtt- og melk hvor av vitamin D fås naturlig via fet fisk og vitamin D berikede meieriprodukter. Det anbefales å konsultere seg med en lege eller ernæringsfysiolog for å avdekke hvilket behov man selv har.  

– Omega-3 med vitamin D og E* gjør godt for kroppen og holder immunforsvaret mitt på topp. Jeg føler meg rett å slett «skranten» uten, avslutter Leif mens han ler

Derfor er OmegaMed Extra med Vitamin-D bra for immunforsvaret

Det er allment kjent at vi nordmenn trenger tilskudd av Vitamin D om vinteren. I sommerhalvåret klarer kroppen å produsere naturlig nok vitamin D ved hjelp av sollys til at vi dekker dagsbehovet. Studier utført i Danmark viser at vitamin D er helt essensielt for at T-celler skal klare å gjøre jobben sin ved å bidra med å opprettholde immunforsvarets normalfunksjon*.

Vi nordmenn har spist fisk og sjømat siden tidenes morgning og har i moderne tid blitt introdusert for alternativer som fiskeolje. Omega-3 ble servert på samtlige frokostbord og i skoleklasser gjennom mange år, som igjen vitner til at nordmenn vet hvilke helsebringende effekter fiskeoljen byr på og hvorfor det er viktig for deg og dem du er glad i.

Rent, friskt og bærekraftig

Omega-3 er bare en av mange viktige næringskilder som vi mennesker henter fra jordens fantastiske spiskammers, for å holde oss friske og funksjonelle.

Derfor er det ekstra viktig å ta vare på de ressursene vi har og forvalte dem klokt og bærekraftig. Vi er derfor stolte av at OmegaMed Extra D+E er sertifisert av Friend of the Sea, som er en ledende organisasjon for bærekraft og ansvarlig fiskeriforvaltning.

Med full sporbarhet gjennom hele verdikjeden, helt tilbake til hver enkelt fiskebåt, sikres det at kun godkjente fiskemetoder benyttes og at det bare fiskes etter ikke-overbeskattede bestander. Kasseringsgraden skal være null og bifangsten minimal.

Oljen raffineres ved et topp moderne anlegg i Norge, etter prosesserings- teknologi som gir minimalt med avfall og som eliminerer miljøpåvirkningen. I tillegg benyttes biodrivstoff som kommer fra raffineriets egen fiskeoljeproduksjon, noe som reduserer behovet for eksterne energikilder. De resterende biproduktene fra biodrivstoffet brukes av lokal oppdrettsnæring og næringsmiddelproduksjon.

Hele denne prosessen minimerer miljøavtrykket, og vi sikrer at vi har et bærekraftig produkt som ikke bare er godt for din og min helse, men som også er godt for omgivelsene og generasjonene som kommer.

Vi vil gjerne fortelle deg om..

  • Hvordan Tonje Svensøy endret sine kostholdsvaner
  • Hvordan Tore Sunde-Rasmussen klatret verdens høyeste fjelltopper på Omega-3
  • Hvordan to små kapsler gjør alt lett tilgjengelig for deg
  • Hvorfor OmegaMed Extra D+E er ditt foretrukne Omega-3 tilskudd

Tonje visste at Omega-3 og vitamin D + E var viktig, men ga det ikke fokus. Slik endret hun vanene sine.   

Tonje Svensøy har siden tidlig barndom som så mange andre blitt oppdratt med fisk på middagsbordet flere ganger i uken.

– Det var fisk hvert fall fem ganger i uken, alt fra sei til makrell. Når jeg flyttet hjemmefra var jeg så lei fisk at jeg aldri klarte å hente meg inn igjen, sier Tonje. 

 Tonje deler tilsynelatende samme tankegang som veldig mange nordmenn hva det gjelder lysten på fisk- og sjømat generelt. 

– Jeg har gjennom lang tid hatt vansker i å få i meg nok fisk, og derfor lette jeg etter et alternativ som ikke var like krevende å få i seg, men som ga meg lignende effekt. Selv vet jeg at det å spise fisk opptil tre (3) ganger i uken er gunstig, men det er ikke alltid det lar seg gjøre i en hektisk hverdag med to små barn, sier Tonje 

Etter hvert begynte Tonje å merke at kroppen hang etter og at den ikke var like ungdommelig som hun selv følte seg, det var da Tonje innså at noe måtte bli gjort.  

– Jeg kunne ikke ha en kropp som ikke maktet å følge med, hvertfall ikke med to små barn. Derfor måtte jeg ta tak og jeg konsulterte meg med en ernæringsfysiolog som anbefalte å starte med Omega-3, og gjerne Omega-3 med vitaminene D og E, avslutter Tonje.      

Klatret ‘the 7 summits‘ på Omega-3

Fotograf: Steinar Væge

Spis sunt, vær aktiv og bruk daglige kosttilskudd. 

Tore er en merittert fjellklatrer, eventyrer og foredragsholder, og var den første nordmannen til nå toppen av verdens høyeste fjell, Mount Everest, to ganger. I tillegg har Tore klatret de største toppene på alle syv kontinenter, «7 summits» 

Vi har bare et liv, og det livet må leves- men du trenger hjelp.” 

– Vi har alle en indre drivkraft som du må få ut av deg selv. Min indre drivkraft har hjulpet meg med å ta riktige valg hvor jeg nå har klatret de syv høyeste fjellene i verden i tillegg til å ha fem svarte belter i karate. Dette hadde jeg ikke klart uten kosttilskudd som Omega-3 som hjelp.

Det er ikke bare den indre drivkraften som har hjulpet Tore å oppnå sine meritter.

– Grunnlaget for en aktiv hverdag er mer enn bare trening. Kosthold er viktig. I tillegg til å spise sunt er jeg nøye med å dekke behovet for både vitaminer og mineraler hvor jeg tar kosttilskudd daglig for å gi kroppen byggeklossene den trenger. Omega-3 gir meg både godt blodomløp og kolesterol*.

Sunn kropp er enkelt, men et sunt sinn er noe man må trene på

Tore bruker mye av sin tid på å dele erfaringer med andre via foredrag hos Talerlisten. Enten om du er interessert i klatring, eller om du er interessert i kampen kroppen må gjennom for å oppnå et slikt mål er Tore sine foredrag noe man kan dra nytte av i alle aspekter gjennom livet, alt fra lyst, mål- og måloppnåelse til det å realisere drømmer ved bruk av viljen.

– Alle har vi en indre kraft i oss, men vi trenger også vilje til å bruke den. Når jeg holder foredrag for større forsamlinger, og folk kommer og takker meg etterpå fordi jeg har gitt dem noe å strekke seg etter, da blir jeg både ydmyk og glad, avslutter Tore.

OmegaMed Extra D+E – små kapsler med virkestoffer lett tilgjengelig for deg

Befolkningen i Norge spiser stadig mindre fisk- og sjømat, noe som gjør at vi senker det naturlige inntaket av Omega-3 i kroppen til langt under ønsket nivå. Noen spiser ikke grunnet kostnad mens andre spiser ikke grunnet dårlig erfaring fra barndommen. D-vitamin vel som Omega-3 er også noe vi på den nordlige halvkule får for lite av gjennom sol og kosthold. Dette har OmegaMed Extra® gjort noe med.

OmegaMed Extra D+E® er et velutviklet og velprøvd kosttilskudd fra bærekraftige kilder som har mange viktige virkestoffer for din kropp. Fettet i Omega-3 frakter fettløselige vitaminer rundt om i kroppen samtidig som det beskytter indre organer. Fiskeolje kan ha en positiv effekt på synet, hjerte, hjernen og ledd og muskler.

Hvorfor velge OmegaMed Extra D+E?

  • Små kapsler med stor kraft som er lette å svelge uten fiskesmak.
  • Norskutviklet og produsert i Norge etter strenge krav.
  • Spesialutviklet Omega-3 som effektivt hjelper å øke Omega-3 innholdet i kroppen.
  • Du sikrer deg ditt daglige inntak av Omega-3, samt vitamin D+E.
  • Du får 30 dagers gratis* forbruk av OmegaMed Extra D+E
  • Fraktes enkelt rett hjem til din postkasse.

INVITASJON

Prøv OmegaMed Extra GRATIS* i 30 dager!

Ja takk! Jeg vil prøve OmegaMed Extra GRATIS* i 30 dager!

*% av referanseverdi DHA og EPA 250 mg. *% referanseverdi vitamin-D 10 μg. *% av referanseverdi vitamin-e 8 mg for kvinner og 10 mg for menn

*Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet (EFSA)

Disclaimer: Personene som er nevnt på denne siden er ekte kunder som selv bruker produktene og uttrykker sin egen mening om deres effekt i anmeldelsene. Resultatene kan variere fra person til person. Dette nettstedet er kun til informasjonsformål og erstatter på ingen måte en personlig konsultasjon, undersøkelse eller diagnose av en lisensiert lege. Innholdet på dette nettstedet er ikke for selvdiagnose. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom.